Zeewolde JO13-2 6 - 4 (5 - 1) BAS JO13-1
20-4-2019, 10:30 uur
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

Doelpunt 100

Onder stralende omstandigheden werd er zaterdag in en tegen Zeewolde gespeeld. De wedstrijd begon voor ons net zo mooi als dat het weer was. Onze voorhoede (Abdulhadi-Jesse-Jayden) liet zich gelijk zien. Jayden loste een schot in de handen van de keeper. Jesse leek op de keeper af te kunnen stevenen, maar werd nog net bijgehaald. Abdulhadi dribbelde op een dieptepass van Bram twee verdedigers voorbij en schoot de bal langs keeper in het doel. Een mooie, verdiende voorsprong. De gelijkmaker van Zeewolde kwam vier minuten later letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen. Een hoge hoekschop werd bij de tweede paal tot treffer gepromoveerd. Gelukkig stelden we hier zelf ook gevaarlijke corners tegenover. Echter geen doelpunt en dat gold ook voor een gevaarlijke vrije trap van Bram (Jayden werd op weg naar de keeper van achteren neergehaald). Aan de andere kant was het wel raak toen de rechterspits richting ons doel kon en in de korte hoek raak schoot. Het werd nu aan onze kant kommer en kwel waarbij we weer zeer knullige tegendoelpunten moesten incasseren. We waren niet bij machte dit te stoppen en met 1-5 gingen we rusten. De korte onderbreking deed ons zichtbaar goed. We zagen de ploeg weer van het begin van de eerste helft. We konden de aanvallen van de tegenstander weer vroeg tegenhouden en we bleven dan ook gemakkelijk overeind. Veel waren we dan ook op de helft van de tegenstander en al snel scoorde Bram uit een hoekschop (doelpunt nummer 100 van ons team!) en penalty (na een overtreding op Abdulhadi). Nu was er toch sprake van een soort comeback, helemaal toen Jayden heel attent de bal voor de keeper het lege doel intikte. De kansen op de gelijkmaker kwamen ook. De grootste kans was een mooi diagonaal schot van Jayden die helaas net voorlangs ging. Don Levi moest nu ook enkele keren handelend optreden en deed dit met verve, kort voor het einde moesten we toch nog een tegentreffer slikken. Een mooie voorzet vanaf de zijkant werd goed binnen getikt. Een wedstrijd met genoeg doelpunten waarbij wij, net als vorige week, in een kort tijdsbestek veel doelpunten moesten incasseren..

Bram den Teuling

Jayden Zimmerman

Abdulhadi Alabdullah

ZEEWOLDE JO13-2 - BAS JO13-1: 6 - 4 (5 - 1)

10' doelpunt 0 - 1  Abdulhadi Alabdullah (Bram den Teuling)
14' doelpunt 1 - 1
21' doelpunt 2 - 1
24' doelpunt 3 - 1
26' doelpunt 4 - 1
29' doelpunt 5 - 1

32' doelpunt 5 - 2  Bram den Teuling (-)
36' doelpunt 5 - 3  Bram den Teuling (-)
46' doelpunt 5 - 4  Jayden Zimmerman (Bram den Teuling)