Vriendschappelijke wedstrijd
23-2-2019, 10:00 uur
Burg. Bode Sportpark, Zwolscheweg 6 A Elburg

Doelpunten in de vesting

ESC uit Elburg was afgelopen zaterdag de tegenstander. Door vakanties, afwezigheid en de blessure van Don Levi werden we aangevuld door Kevin en Tim. Jasper was op het allerlaatste moment toch aanwezig en zo hadden we alsnog een ruime selectie. De wedstrijd begon al gelijk goed voor ons. Een hoekschop werd afgedwongen en deze werd door Jesse gepromoveerd tot doelpunt. Dit vroege doelpunt gaf ons het juiste zetje in de rug en we maakten goed gebruik van de ruimte die ESC ons gaf. Met name over onze linkerkant met Julian-Bink-Jesse hadden we geregeld een goed samenspel. Jayden was voor rust nog tweemaal het eindstation en daarmee een ruime voorsprong bij het rustsignaal. De tweede helft, met Jasper en Abdulhadi in de ploeg voor Julian GL en Kyan, begon voortvarend. Vijf minuten later was de tussenstand vergroot naar 5-0. Hierna werd ons spel echter slordiger, het voetballen gebeurde steeds meer vanuit stilstand. ESC kreeg zodoende meer en meer in de melk te brokkelen. Nadat ze eerst een strafschop naast schoten moest Kevin alsnog een keer de terechte gang naar het net maken. Het slotakkoord was echter voor ons. Bram liet zien hoe je wel een strafschop neemt en schoot deze vakkundig tegen de netten.

Bram den Teuling

Jayden Zimmerman

Jesse Lek

Abdulhadi Alabdullah

ESC JO13-1 - BAS JO13-1: 1 - 6 (0 - 3)

3' doelpunt 0 - 1  Jesse Lek (-)
17' doelpunt 0 - 2  Jayden Zimmerman (Bram den Teuling)
23' doelpunt 0 - 3  Jayden Zimmerman (-)

32' doelpunt 0 - 4  Bram den Teuling (-)
34' doelpunt 0 - 5  Abdulhadi Alabdullah (-)
46' doelpunt 1 - 5
52' doelpunt 1 - 6  Bram den Teuling (-)

Opstelling BAS JO13-1 (4-3-3):