BAS JO13-1 3 - 3 (1 - 1) v.v. Hattem JO13-1
Vriendschappelijke wedstrijd
6-2-2019, 19:00 uur

High speed

Op woensdagavond kwam Hattem bij ons op bezoek. Een laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie. In een eerdere oefenwedstrijd, eind juni, werd er ruim verloren van deze tegenstander. Ook woensdagavond bleek Hattem een goede tegenstander. Hiertegenover zette we een goede portie werklust. Door ons harde werken en bij tijd en wijle sterke verdedigen kregen we een echte wedstrijd voorgeschoteld met een hoog tempo. Door de afwezigheid van Jelte en Simon speelde Jayden deze wedstrijd rechtsachter en deed dit met verve. Kansen waren er voor beide partijen te noteren en we bereikten de rust met een 1-1 stand. Hattem kwam via een aanval over rechts op voorsprong en Jasper zette met een droge knal de gelijkmaker op de borden. Na rust, waarbij onze krachten langzaam wegvloeiden, waren er een knotsgekke laatste tien minuten. Hattem kwam tot tweemaal toe op voorsprong en beide keren wisten we dit net zo snel weer te herstellen. Hattem scoorde met een boogbal en Jesse, die een goede wedstrijd speelde, had geen probleem om de gekregen vrije doortocht naar de keeper af te ronden. Een vrije doortocht die Hattem even later ook kreeg. Don Levi werd omspeeld en de bal in het lege doel geplaatst. Het slotakkoord was voor onze Bram, die nog niet zoveel geluk in de afronding had gekend deze avond, krulde de bal mooi in de bovenhoek.

Jesse Lek

Jasper van Diepen

Bram den Teuling

BAS JO13-1 - V.V. HATTEM JO13-1: 3 - 3 (1 - 1)

19' doelpunt 0 - 1
28' doelpunt 1 - 1  Jasper van Diepen (-)

51' doelpunt 1 - 2
54' doelpunt 2 - 2  Jesse Lek (Bram den Teuling)
57' doelpunt 2 - 3
59' doelpunt 3 - 3  Bram den Teuling (-)

Opstelling BAS JO13-1 (4-3-3):