Stroe JO13-1 10 - 0 (4 - 0) BAS JO13-1
16-2-2019, 10:30 uur
De Bosrand, Tolnegenweg 36 Stroe

Zwarte zaterdag

Het was een zware voetbalzaterdag. We hadden tegen Stroe, op een goed kwartier na, geen enkele kans en verloren ook nog eens Don Levi. Hij heeft een gebroken pink overgehouden aan de wedstrijd. Vol goede moed gingen we nog wel naar Stroe. De start van de wedstrijd was voor Stroe en de eerste aanval werd gelijk een treffer. Goed samenspel van Stroe ging hier aan vooraf. We herpakten ons en het volgende kwartier speelden we alleraardigst. We verdienden enkele corners en er viel een grote kans te noteren. Op de doelpoging van Jesse kon de doelman redding brengen. Toch werd het na ongeveer twintig minuten spel snel achter elkaar 2 en 3-0 waarbij onze achterhoede er niet goed uit zag. Tot overmaat van ramp blesseerde Don Levi zich bij het derde tegendoelpunt zodanig dat hij gewisseld moest worden. Voor rust werd het nog 4-0. Over de tweede helft kunnen we vrij kort zijn; het ging van kwaad naar erger. Ondanks dat we af en toe goed samen speelden met bijvoorbeeld Kyan en Bink stokte het als de bal naar onze aanvallers moest. Daar werd de bal door Stroe onderschept en zij zetten gelijk hun aanvallers aan het werk. Op de hoge en diepe ballen hadden wij geen adequaat antwoord. Het was een ouderwetse gatenkaas. Jelte ontsprong als enige aan de malaise door goed verdedigend op te treden. Aan hem konden we een voorbeeld nemen. De teller stopte uiteindelijk bij tien tegendoelpunten.

STROE JO13-1 - BAS JO13-1: 10 - 0 (4 - 0)