BAS JO13-1 - SDC Putten JO13-1 : 1-1

BAS JO13-1 1 - 1 (0 - 0) SDC Putten JO13-1
25-5-2019, 10:30 uur

Een verdiend punt

Fanatiek werd er aan de wedstrijd begonnen en we waren in de beginfase veel op de helft van tegenstander Putten aan het voetballen. Grote kansen leverde dit voor ons niet op. Na ons goede begin kreeg Putten de overhand. Op het middenveld troefden zij ons af en dit drukte ons in de verdediging. Gelukkig kwamen we deze periode schade vrij door. Don Levi had hier een goede redding voor in huis en verder gaven we niet heel veel weg. Simon, Jelte, Len en Kyan stonden paraat. De wedstrijd kwam weer in evenwicht en met weinig kansen voor beide doelen zochten we met de brilstand (0-0) de kleedkamer op. Ook de tweede helft begonnen we weer op de helft van de tegenstander. Echter werden we snel verrast door een diepe bal. Len startte de achtervolging, kwam langszij maar de aanvaller wist desondanks de bal toch goed in te schieten en Don Levi geen kans te geven; 0-1. De achtervolging moest ingezet worden en met de spirit in onze ploeg zat het wel goed. We kwamen steeds meer en steeds beter in de aanval. De ruimte om aan te vallen werd groter en Don Levi kreeg steeds minder te doen. Dat was vooral te danken aan ons ijzersterke verdedigingswerk, want menig tegenaanval werd snel geneutraliseerd door onze laatste linie. Het was wederom een slim, kort genomen corner van Jesse en Bram wat ons een doelpunt op leverde. De voorzet van Bram kwam volgens mij via Julian GL bij de tweede paal terecht waar Jayden stond opgesteld en de bal hoog het doel in het schoot. Putten moest alle zeilen bijzetten, een aanvalsgolf ging nu over veld drie heen richting het doel van Putten. Mooie afstandsschoten van Bram en Bink zagen we. We zagen ook veel energie, voorbeeldige samenwerking en onze ploeg die met elkaar voor de winst ging. Abdulhadi werd gestopt door de keeper. Jesse, of was het Jayden, schoot in het zijnet. Een voorzet van Jesse kwam bij Bink, misschien wel onze beste kans, maar de keeper bracht goed redding. Zo bracht het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter wellicht gemengde gevoelens met zich mee, want we waren dicht bij de overwinning. Ons harde werken is in ieder geval beloond met een punt en zo sluiten we de voorjaarscompetitie met een positief gevoel af.

Jayden Zimmerman

BAS JO13-1 - SDC PUTTEN JO13-1: 1 - 1 (0 - 0)

34' doelpunt 0 - 1
46' doelpunt 1 - 1  Jayden Zimmerman (Julian Groot Lipman)

Opstelling BAS JO13-1 (4-3-3):