BAS JO13-1 - Harde 't JO13-1 : 2-4

BAS JO13-1 2 - 4 (0 - 1) Harde 't JO13-1
13-4-2019, 10:30 uur

Wedstrijd 37

Met name de training van vorige week maandag gaf veel moed voor de wedstrijd tegen 't Harde. Met een goede opkomst werd er enthousiast en geconcentreerd gewerkt. Met deze twee ingrediënten werd de wedstrijd gestart tegen 't Harde. Beide teams hadden de zaakjes verdedigend goed op orde en voor beide doelen gebeurde er in de beginfase niet veel. Op het middenveld zat de tegenstander ons kort op de huid. We kregen weinig tijd en ruimte om onze aanvallers aan het werk zetten. Jayden ontsprong als enige geregeld aan deze dans en kwam over de rechterkant enkele keren door. Heel veel leverde dit helaas niet op. Aan de andere was een te diepe bal van de tegenstander helaas geen prooi voor Don Levi, de aanvaller had de hoek voor het uitkiezen en faalde niet. Tot aan het rustsignaal bleef deze score staan, mede door enkele goede ingrepen van Len. Jesse kwam de tweede helft binnen de lijnen en zorgde gelijk voor veel dreiging. Julian GL had een perfecte pass in huis die Jesse op de keeper afstuurde, met een subtiele voetbeweging tikte Jesse de bal langs de keeper en rolde de bal over de doellijn; 1-1. We gingen er eens goed voor zitten. Vijf minuten later was de tussenstand echter 1-4. Eigenlijk vanaf de aftrap, net als vorige week, ging 't Harde er over de rechterkant vandoor. Ingegrepen werd er niet en de bal verdween op een knullige manier achter Don Levi. De 1-3 (hoge dwarrelbal) en 1-4 (miscommunicatie) waren wellicht nog knulliger. Opgegeven werd er echter niet. In de laatste twintig minuten waren we meer aan het aanvallen dan aan het verdedigen. We hadden (eindelijk) een gevaarlijke korte corner, maar op de voorzet van Bram kon niemand het laatste tikje geven. Ook Jesse en Jayden bleven dreigend en laatstgenoemde (die de hele wedstrijd sterk speelde) zorgde voor een verdiende treffer na goed doorzetten en voorgeven van Julian vG. Al met al doen vijf slechte minuten ons deze wedstrijd de das om, gelukkig waren we ook een groot gedeelte in de aanval met twee verdiende doelpunten. We blijven doorgaan!

Jesse Lek

Jayden Zimmerman

BAS JO13-1 - HARDE 'T JO13-1: 2 - 4 (0 - 1)

17' doelpunt 0 - 1

32' doelpunt 1 - 1  Jesse Lek (Julian Groot Lipman)
33' doelpunt 1 - 2
35' doelpunt 1 - 3
38' doelpunt 1 - 4
53' doelpunt 2 - 4  Jayden Zimmerman (Julian van Groning)