BAS JO13-1 - OWIOS JO13-1 : 7-4

BAS JO13-1 7 - 4 (2 - 3) OWIOS JO13-1
19-1-2019, 10:30 uur

Haags kwartiertje

Voor de tweede oefenwedstrijd van 2019 kwam OWIOS uit Oldebroek op visite. Na een sterk begin waren we na ons openingsdoelpunt even de weg kwijt. OWIOS moet zich als een vis in het water hebben gevoeld. Achteruitlopende en niet ingrijpende verdedigers zorgden dat Don Levi driemaal de gang naar het net moest maken. Abdulhadi maakte met zijn tweede doelpunt de stand in de rust wel wat draaglijker. Waar we zouden denken dat het de tweede helft beter zou gaan na het praatje van de trainer kwam bedrogen uit. OWIOS drukte ons nu volledig terug op eigen helft. De 2-4 kwam op het scorebord en ook kreeg OWIOS een strafschop te nemen. Toen deze over het doel werd geschoten kantelde de wedstrijd in het laatste kwartier 180 graden. Alle remmen gingen los. Uit een hoekschop scoorde Bram de aansluitingstreffer en vijf minuten later stonden we ineens op voorsprong. Jesse ging vanaf eigen helft op de brommer en snelde alles en iedereen, inclusief keeper, voorbij. Kort hierop ramde dezelfde Jesse de bal in de korte bovenhoek en lag OWIOS in de touwen. Ryan deed OWIOS knock-out gaan door nog tweemaal doel te treffen.

Ryan Roelofs

Jesse Lek

Abdulhadi Alabdullah

Bram den Teuling

BAS JO13-1 - OWIOS JO13-1: 7 - 4 (2 - 3)

7' doelpunt 1 - 0  Abdulhadi Alabdullah (-)
8' doelpunt 1 - 1
16' doelpunt 1 - 2
21' doelpunt 1 - 3
27' doelpunt 2 - 3  Abdulhadi Alabdullah (-)

37' doelpunt 2 - 4
44' doelpunt 3 - 4  Bram den Teuling (-)
46' doelpunt 4 - 4  Jesse Lek (-)
48' doelpunt 5 - 4  Jesse Lek (Julian Groot Lipman)
53' doelpunt 6 - 4  Ryan Roelofs (Jesse Lek)
58' doelpunt 7 - 4  Ryan Roelofs (-)