Swift '64 013-1 6 - 6 (2 - 4) BAS JO13-1
14-11-2018, 18:45 uur
Sportpark Swift ’64, Sportweg 6 Swifterbant

Doelpuntrijk

Een doelpuntrijke voetbalweek hebben we achter de rug. Bij de wedstrijd in Swifterbant kon Don Levi nog niet voetballen, maar als het moest wel invallen als speler.. We hadden een volle bank en daarnaast ook ruime support langs de zijlijn. Het keepen werd gedaan door Julian, Jelte, Abdulhadi en Bink. Klasse! We starten de wedstrijd direct in de aanval echter was de eerste de beste bal van Swift gelijk een treffer. We gingen lekker door met aanvallen en al snel wisten wij ook te scoren. Bram schoot tegen de paal en Jesse stond precies op de goede plek om de rebound te scoren. We gingen door met aanvallen en Abdulhadi, Bram en Bink scoorden nog voor ons in de eerste helft. Jayden had pech door tweemaal tegen de paal te schieten. Swift deed net voor rust nog iets terug. Het was een heel karwei om alle wisselingen goed gecoördineerd te verzorgen en wellicht daardoor werd het de tweede helft meer en meer rennen en vliegen. We scoorden nog tweemaal door Bink en Julian vG, maar Swift kon in de tweede helft gemakkelijker kansen creëren dan in de eerst helft. Zo moest eerst Abdulhadi en later Bink tweemaal vissen waarbij de laatste tegentreffer wel erg diep in de blessuretijd viel..

Bink Ziengs

Julian van Groning

Jesse Lek

Bram den Teuling

Abdulhadi Alabdullah

SWIFT '64 013-1 - BAS JO13-1: 6 - 6 (2 - 4)

3' doelpunt 1 - 0
6' doelpunt 1 - 1  Jesse Lek (-)
16' doelpunt 1 - 2  Abdulhadi Alabdullah (Jayden Zimmerman)
19' doelpunt 1 - 3  Bram den Teuling (-)
24' doelpunt 1 - 4  Bink Ziengs (-)
29' doelpunt 2 - 4

32' doelpunt 2 - 5  Bink Ziengs (Jayden Zimmerman)
41' doelpunt 3 - 5
45' doelpunt 4 - 5
50' doelpunt 4 - 6  Julian van Groning (-)