Be Quick'28 JO13-2 4 - 9 (4 - 5) BAS JO13-1
10-11-2018, 12:30 uur
Sportpark Ceintuurbaan, Ceintuurbaan 2 Zwolle

Een ongekende score

Op een later dan gebruikelijk tijdstip traden we aan in Zwolle tegen Be Quick'28 (wat enkel mogelijk gemaakt kon worden door onze chauffeurs). Julian toch niet helemaal wakker te zijn geweest. Hij was zijn voetbalschoenen vergeten in te pakken, gelukkig snelde vader Erwin naar Zwolle zodat Julian de tweede helft in actie kon komen. Dit was maar goed ook, want Don Levi en Abdulhadi speelden niet mee. Ryan gelukkig weer wel, maar hij kreeg wel wat last van zijn voet. Julian kon Ryan dan ook mooi aflossen in de rust. In de rust stond er een 4-5 tussenstand op de borden. Het ging snel met de doelpunten. Met acht minuten hadden wij er drie gescoord en weer acht minuten later had Be Quick dit ook gedaan. Waar het in de eerste helft nogal op en neer ging was het in de tweede helft meer eenrichtingsverkeer. Onze keepers, Len en Ryan, hadden het een stuk rustiger dan Jelte en Kyan in de eerste helft. Uiteindelijk wisten we nog vier keer te scoren en gingen we met de ongekende score van 4-9 huiswaarts!

Bram den Teuling

Jayden Zimmerman

Bink Ziengs

Jesse Lek

Ryan Roelofs

BE QUICK'28 JO13-2 - BAS JO13-1: 4 - 9 (4 - 5)

5' doelpunt 0 - 1  Bram den Teuling (-)
7' doelpunt 0 - 2  Bink Ziengs (-)
8' doelpunt 0 - 3  Bink Ziengs (Jesse Lek)
11' doelpunt 1 - 3
15' doelpunt 2 - 3
16' doelpunt 3 - 3
22' doelpunt 3 - 4  Ryan Roelofs (Jayden Zimmerman)
26' doelpunt 3 - 5  Bram den Teuling (-)
30' doelpunt 4 - 5

31' doelpunt 4 - 6  Bram den Teuling (Jayden Zimmerman)
33' doelpunt 4 - 7  Jayden Zimmerman (Bram den Teuling)
46' doelpunt 4 - 8  Jesse Lek (Jayden Zimmerman)
53' doelpunt 4 - 9  Jayden Zimmerman (-)