BAS JO13-1 - Hierden JO13-1 : 3-3

BAS JO13-1 3 - 3 (1 - 0) Hierden JO13-1
17-11-2018, 10:30 uur

Weer gelijk in de laatste minuut

Op zaterdag kwam Hierden bij ons op bezoek. Don Levi verdedigde weer ons doel en onze start van de wedstrijd was veelbelovend. Vanaf het middenveld konden we veel naar voren spelen. We lanceerden Bram, die plaats had genomen op zijn brommer, en hij liet iedereen zijn hielen zijn. De keeper redde in eerste instantie, maar de rebound werd vanuit een moeilijke hoek vakkundig binnen geschoten. We kregen nog enkele kansen, Abdulhadi scoorde vanuit buitenspelpositie, maar Hierden kreeg voor rust de grootste kans om gelijk te maken; een strafschop. Don keerde, net als tegen Lelystad, echter vakkundig en zo gingen we met voorsprong rusten. De batterijen werden opgeladen en net als in de eerste helft gingen we weer aanvallend van start en het was al snel raak. De voorzet van Jayden werd door Abdulhadi met een boog over en langs de doelman binnen geschoten. Heel lang konden we hier niet lang van genieten, Hierden maakte met een mooi afstandsschot in de bovenhoek twee minuten later de aansluitingstreffer. Het spel ging nu meer op en neer en beide ploegen lieten zich gelden. Vanuit een hoekschop scoorden wij 3-1 en niet veel later kwam Hierden vanuit een vrije trap weer terug in de wedstrijd. We wisselden Len voor Julian en het werd nog een heet kwartiertje waarbij we steeds meer in de verdrukking kwamen (wellicht door de veranderingen na de wissel?). We werden gered door de paal. In aanvallend opzicht kwamen we er niet meer aan te pas. Het was tegenhouden en net op het moment dat we er bijna waren belande een flipperkast bal voor de voeten van een Hierden speler en hij schoof de bal in de lange hoek.

Bram den Teuling

Abdulhadi Alabdullah

BAS JO13-1 - HIERDEN JO13-1: 3 - 3 (1 - 0)

11' doelpunt 1 - 0  Bram den Teuling (-)

34' doelpunt 2 - 0  Abdulhadi Alabdullah (Jayden Zimmerman)
36' doelpunt 2 - 1
42' doelpunt 3 - 1  Bram den Teuling (-)