BAS JO13-1 - Zwart Wit '63 JO13-1 : 0-10

BAS JO13-1 0 - 10 (0 - 5) Zwart Wit '63 JO13-1
3-11-2018, 10:30 uur

Tegen de koploper

Koploper Zwart Wit'63 kwam op bezoek en dat leek op voorhand een zware kluif te worden. Met een goede woensdagtraining achter de rug werd er na enig oponthoud, scheidsrechter was verlaat, gestart. Al snel bleek Zwart Wit over sterke en snelle spelers te beschikken waar wij onze handen vol aan hadden. Gedeeltes van de wedstrijd konden wij dit aardig bolwerken. We trachten telkens dicht bij elkaar te verdedigen zodat wij elkaar konden helpen. Wanneer de ruimtes echter groter werden was het Zwart Wit dat hier gemakkelijk tussen door combineerde. De 0-5 ruststand was toch wat overdreven aangezien we enkele doelpunten gemakkelijk cadeau gaven, bijvoorbeeld uit twee corners. In de tweede helft bleven we in het beginstuk aardig op de been. We bleven iets verder van ons doel af, echter wisten we nog geen kansen af te dwingen. Dit lukte ons alleen in de laatste vijf minuten waar eerst Jayden en hierna Julian GL op het laatste moment nog net konden worden verdedigd. Hiervoor hadden we weer vijf doelpunten geïncasseerd. Nu zaten er enkele mooi uitgespeelde doelpunten bij waar vooral de snelheid van de nummer elf nog wel even bij zal blijven. Al met al een kansloze nederlaag tegen een erg goede tegenstander. Onze tegenstanders tot de winterstop bieden meer perspectief en daar verheugen we ons dan ook op!

BAS JO13-1 - ZWART WIT '63 JO13-1: 0 - 10 (0 - 5)