Stroe JO13-1 5 - 1 (2 - 1) BAS JO13-1
6-10-2018, 10:30 uur
De Bosrand, Tolnegenweg 36 Stroe

Stroe uit

Zo waren er ineens twee overwinningen op een rij toen we de reis naar Stroe gingen maken. De route naar Stroe was vol bezienswaardigheden met als afsluiter een groot chalet park waar overigens nog enkele chaletjes te koop staan. Op het kunstgras hoofdveld van Stroe was de beginfase weer eens voor onze tegenstander. Wat kunnen we hier toch op bedenken? Met een bal tegen de lat kropen we door het oog van de naald. Het bleek echter uitstel van executie nadat Stroe na een zestal minuten alsnog doel wist te treffen. De achterstand herstelden wij al snel. Jayden stond op de juiste plaats om gelijk te maken. Hierna kwam de wedstrijd beter in evenwicht, maar we hielpen de tegenstander soms wel een handje. We waren onnauwkeurig. Geregeld kon Stroe gemakkelijk onze aanval overnemen nadat onze pass of aanname te wensen overliet. Stroe zette snel de spitsen aan het werk en was het voor ons alle hens aan dek. Helaas konden we niet voorkomen dat we met een achterstand de rust ingingen.

Tijdens de rust werden de koppen bij elkaar gestoken. Aandacht voor onze passing en aannames en er was de tip van Kyan om meer via onze middenvelders naar de spitsen te spelen in plaats van direct vanuit onze achterhoede. De aanvallers moesten wel balvast zijn zodat we door konden gaan met de aanval wanneer wij hun hadden bereikt. Vol goede moed gingen we de tweede helft van start. De tips werden ter harte genomen en het spel ging zich meer op de helft van de tegenstander afspelen. We verdienden enkele hoekschoppen en het gevaarlijkste moment was het schot van Ryan in de verre hoek die de keeper maar ternauwernood kon keren. Zuur was het dat Stroe, net op het moment dat we ons slotoffensief wilden inzetten, na een wilde bal naar voren de 3-1 aan wist te tekenen. De spits reageerde alert en wist Don Levi kansloos achter te laten. In de laatste vijf minuten werd de score nog groter en dat deed helaas weinig recht aan onze tweede helft.

Jayden Zimmerman

STROE JO13-1 - BAS JO13-1: 5 - 1 (2 - 1)

6' doelpunt 1 - 0
8' doelpunt 1 - 1  Jayden Zimmerman (-)