Horst FC JO13-1 9 - 2 (2 - 0) BAS JO13-1
22-9-2018, 09:00 uur
De Adelaar, Buitenbrinkweg 66 Horst

Stroeve kennismaking

Zonder Jelte (nog steeds last) en Julian GL (gevallen op zijn knie) maakten we de reis naar FC Horst. Het was vroeg en bij het veld aangekomen bleek de eerste constatering dat deze vooral erg klein leek te zijn. Erg weinig ruimte dus en van de tegenstander kregen we erg weinig tijd. Deze combinatie maakte het dat we veelal met de rug tegen de muur stonden en we maar moeilijk in de wedstrijd kwamen. Op twee corners na in de beginfase waren we bijna niet in het doelgebied van de tegenstander te vinden. Na een minuut of tien kreeg Horst dan ook zijn eerste kansen en niet veel later namen ze dan ook een terechte voorsprong die zij snel hierna verdubbelden. Zo stonden we in de rust met 2-0 achter. Gelijk na de rust hadden enkele omzettingen niet het gewenste effect. Horst wist snel te scoren en ging daarmee door. Er zaten fraaie treffers bij, maar ook enkele treffers waarbij wij het de tegenstander moeilijker hadden kunnen maken. We kunnen wel zeggen dat de vorm van de dag bij ons ontbrak. Uiteindelijk scoorden we bij een 7-0 tussenstand dan toch een 'aansluitingstreffer'. Jayden was attent en sneller bij de bal dan de verdedigers en de keeper van Horst. Ook Jesse wist later nog een doelpunt te scoren na een actie over de rechterkant. Met een 9-2 nederlaag keerden we huiswaarts. De kennismaking met onze competitie verliep dus erg stroef.

Jesse Lek

Jayden Zimmerman

HORST FC JO13-1 - BAS JO13-1: 9 - 2 (2 - 0)

14' doelpunt 1 - 0
18' doelpunt 2 - 0

31' doelpunt 3 - 0
33' doelpunt 4 - 0
39' doelpunt 5 - 0
43' doelpunt 6 - 0
45' doelpunt 7 - 0
48' doelpunt 7 - 1  Jayden Zimmerman (Bram den Teuling)
50' doelpunt 8 - 1
56' doelpunt 8 - 2  Jesse Lek (-)