BAS JO13-1 - Go Ahead K. JO13-1 : 3-7

BAS JO13-1 3 - 7 (2 - 2) Go Ahead K. JO13-1
5-9-2018, 19:00 uur

Top - down

In de wedstrijd tegen Go Ahead woensdagavond was er een flitsende start. Onze eerste twee mogelijkheden werden door Ryan gelijk omgezet in twee doelpunten. Na het eerste kwartier (we speelden in vier kwarten) was er wat euforie bij ons en dit werd gelijk afgestraft na de hervatting. Net voor het rustsignaal werd de stand zelfs gelijk getrokken en bleek dit achteraf het minste kwart van ons te zijn geweest. Het volgende kwart waren we gelukkig weer veel op de helft van de tegenstander te vinden. We hadden alleen een groot probleem wanneer we de bal verloren. Het was namelijk erg gemakkelijk voor de tegenstander om hierna bij ons doel te komen. Zo kregen we snel een aantal tegendoelpunten te voortduren. In het laatste kwart wist Abdulhadi te scoren uit een van onze gevaarlijke corners en was het slotakkoord voor de tegenstander (3-7).

Ryan Roelofs

Abdulhadi Alabdullah

BAS JO13-1 - GO AHEAD K. JO13-1: 3 - 7 (2 - 2)

4' doelpunt 1 - 0  Ryan Roelofs (Jasper van Diepen)
7' doelpunt 2 - 0  Ryan Roelofs (Jayden Zimmerman)
17' doelpunt 2 - 1
30' doelpunt 2 - 2

36' doelpunt 2 - 3
39' doelpunt 2 - 4
41' doelpunt 2 - 5
42' doelpunt 2 - 6
47' doelpunt 3 - 6  Abdulhadi Alabdullah (-)