BAS JO13-1 - CSV '28 JO13-1 : 0-5

BAS JO13-1 0 - 5 (0 - 4) CSV '28 JO13-1
1-9-2018, 10:30 uur

Eerste bekerwedstrijd

Zaterdag was onze eerste officiële wedstrijd. Voor de beker tegen CSV'28. Gelijk een pittige tegenstander en dit bleek dan ook de eerste minuten na de aftrap. Het was snel 0-3 en de krachtsverschillen waren duidelijk. Na de eerste tien minuten gingen we het de tegenstander echt moeilijk maken zonder zelf tot een kans of zelfs een aanval te komen. Hiervoor was de tegenstander simpelweg te sterk. Soms met wat kunst- en vliegwerk hielden we de schade beperkt (0-4 bij rust). In de tweede helft konden we de tegenstander heel lang en soms ook steeds gemakkelijker van scoren afhouden. Dat de wedstrijd ons veel kracht kostte werd tegen het einde van de wedstrijd zichtbaar. We bleven er goed voor knokken, maar helaas moesten we in de slotminuut alsnog een treffer incasseren, desondanks konden we tevreden over de tweede helft van het veld stappen.

BAS JO13-1 - CSV '28 JO13-1: 0 - 5 (0 - 4)