BAS JO13-1 - Zeewolde 013-2 : 8-2

BAS JO13-1 8 - 2 (4 - 1) Zeewolde 013-2
28-4-2018, 10:30 uur

Zeewolde thuis

Zonder Lianne, Gerben (beiden vakantie) en Tim (ziek) speelden we tegen Zeewolde. Een tegenstander waar we twee maanden geleden ook tegen speelden (toen 3-3). We hadden net als in die wedstrijd versterking van Jordy en Ryan. Door het ontbreken van Tim en Lianne speelden Jasper en Kyan de gehele wedstrijd in het hart van de defensie en werd de linkerflank afwisselend bemand door Bram, Patrick, Milan en Kevin. Vanaf de aftrap werd Zeewolde opgejaagd en binnen de kortste keren lag de bal al in het net (Milan schoot knap in vanuit een moeilijke hoek) en voordat we het wisten volgde ook de 2-0. Milan als aangever en Kevin de afmaker. Het gaf ons veel zelfvertrouwen en dat was terug te zien in onze acties en samenspel. Onverwacht toch wel was daar een doelpunt voor Zeewolde. Ons antwoord volgde zo ongeveer vanaf de aftrap. Giel scoorde met zijn fameuze linkerbeen! We bleven doorgaan. Jasper en Kyan verzorgden de opbouw en Thijs was daarvoor de spelverdeler. Een vierde treffer was er nog voor rust toen Milan eerder bij de bal was dan de keeper en deze over hem heen stiftte. Na de rust een stroeve start van onze zijde. Een strafschop tegen zorgde ervoor dat we wakker werden geschud en het mooiste doelpunt van de morgen volgde hierna. Milan gaf een puntgave voorzet vanaf links en Patrick kopte de bal bij de tweede paal in de bovenhoek. Hierna ging het hard, want de einduitslag werd 8-2 door doelpunten van Ryan, Patrick en Milan.

Milan Hessenberg

Patrick Zondag

Kevin Lans

Giel Junte

Ryan Roelofs

BAS JO13-1 - ZEEWOLDE 013-2: 8 - 2 (4 - 1)

1' doelpunt 1 - 0  Milan Hessenberg (-)
3' doelpunt 2 - 0  Kevin Lans (Milan Hessenberg)
8' doelpunt 2 - 1
10' doelpunt 3 - 1  Giel Junte (Milan Hessenberg)
23' doelpunt 4 - 1  Milan Hessenberg (-)

38' doelpunt 4 - 2
41' doelpunt 5 - 2  Patrick Zondag (Milan Hessenberg)
47' doelpunt 6 - 2  Ryan Roelofs (Patrick Zondag)
52' doelpunt 7 - 2  Patrick Zondag (-)
56' doelpunt 8 - 2  Milan Hessenberg (-)