Zeewolde 013-2 3 - 3 (1 - 1) BAS JO13-1
24-2-2018, 10:30 uur
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

Oostenwind

Er was gistermorgen een guur windje in Zeewolde aanwezig. Dit maakte het voetballen soms wat moeilijk en voor de mensen langs de kant iet wat fris. De jongens op het veld hadden weinig last van de kou en na zestig minuten voetbal stond er een mooie 3-3 eindstand op de borden.

Met versterking uit de D2 (Jordy, Len en Ryan) werden onze vakantiegangers opgevangen. Ook Gerben speelde niet mee. Hij raakte woensdag geblesseerd op de training en moet op advies van de dokter een week rust houden. Met de wind iets in onze rug startten we de wedstrijd. Ondanks dit lichte voordeel waren we vooral op eigen helft te vinden. De keren dat wij gevaarlijk waren was via rushes van Kevin of Milan. We konden elkaar in het begin moeilijk vinden en veel samenspel was er niet te aanschouwen. Zeewolde kwam via een mooi afstandsschot op voorsprong. Richting het einde van de eerste helft ging het voetballen gemakkelijker en kwam de score weer overeen met het spelbeeld. Patrick schoof de bal langs de doelman aan de goede kant van de paal tegen het net.

In de tweede helft gingen we door waar we waren gebleven. Steeds meer op de helft van Zeewolde. We kregen ook aardig wat hoekschoppen te nemen. Ryan nam deze gevaarlijk en een van deze ballen bleef voor de voeten van Kyan liggen welke hier wel raad mee wist en ons op voorsprong bracht. Het was ook gelijk het startsein voor Zeewolde om er weer een schepje bovenop te doen. Net als in de eerste helft troffen ze wederom doel met een mooi afstandsschot. Dit maal een streep in de bovenhoek. Tot overmaat van ramp even later een ongelukkige actie waarbij de bal tot twee maal toe van richting werd veranderd en zo ons eigen doel in rolde. Gelukkig voor ons wist Kevin met een mooi schot over de keeper een gelijke stand op de borden te zetten en zo de oefenwedstrijd de uitslag te geven die het verdiende.

Patrick Zondag

Kevin Lans

Kyan van Montfoort

ZEEWOLDE 013-2 - BAS JO13-1: 3 - 3 (1 - 1)

14' doelpunt 1 - 0
28' doelpunt 1 - 1  Patrick Zondag (Kevin Lans)

41' doelpunt 2 - 1  Kyan van Montfoort (Ryan Roelofs)
46' doelpunt 2 - 2
52' doelpunt 3 - 2
56' doelpunt 3 - 3  Kevin Lans (-)