BAS JO13-1 - Zwart Wit '63 013-2 : 4-2

BAS JO13-1 4 - 2 (1 - 1) Zwart Wit '63 013-2
31-3-2018, 10:30 uur

Hattrick Patrick

De kampioen van de najaarscompetitie kwam op bezoek. Begin december boekten we een nipte 3-2 winst. De overwinning van gisteren was eerder eclatant te noemen. Oké, de eerste vijf minuten gingen we door het oog van de naald, maar hierna trokken we het spel naar ons toe om er in de tweede helft nog een schepje bovenop te doen en een dikverdiende overwinning binnen te halen.

De start van de wedstrijd was dus belabberd. We sleepten ons er doorheen en kwamen gelukkig steeds meer in de wedstrijd. Onze achterhoede, waar Julian ontbrak (speelde met 013-2 mee), deed goed werk en kreeg meer en meer grip op de tegenstander. Aan de andere kant leverde goed stoorwerk van onze aanvallers balbezit op bij Milan. Zijn voorzet belande bij Patrick. Hij wist zijn tegenstander af te kappen en de bal in het dak van het doel te punteren. Een beetje ongelukkig voor ons wist Zwart Wit niet veel later tegen te scoren.

Zodoende een gelijke stand in de kleedkamer en daar moesten de puntjes op de i worden gezet om deze wedstrijd aan het langste eind te kunnen trekken. We kwamen dan ook sterk uit de startblokken. Uiteindelijk verzilverde Patrick in korte tijd twee keer ons overwicht. Eerst stond hij op de juiste plaats om de corner van Milan bij de tweede paal in te schieten en snel hierna zette Giel hem een tegen een met de keeper en wist Patrick ook raad met deze kans.

Zwart Wit gaf zich niet zo maar gewonnen. We kregen zo ook meer ruimte en Milan snelde er op de linkerkant menigmaal langs. Het was toch Zwart Wit die de aansluitingstreffer scoorde, een kopbal uit een corner. Verder bleven Kyan, Lianne, Tim en Jasper samen met sluitpost Gerben uit de problemen en wist Bram ons kort voor het einde definitief in veilige haven te schieten.

Patrick Zondag

Bram den Teuling

BAS JO13-1 - ZWART WIT '63 013-2: 4 - 2 (1 - 1)

16' doelpunt 1 - 0  Patrick Zondag (Milan Hessenberg)
21' doelpunt 1 - 1

42' doelpunt 2 - 1  Patrick Zondag (Milan Hessenberg)
46' doelpunt 3 - 1  Patrick Zondag (Giel Junte)
52' doelpunt 3 - 2
57' doelpunt 4 - 2  Bram den Teuling (-)