BAS JO13-1 - Urk 013-2 : 2-4

BAS JO13-1 2 - 4 (2 - 1) Urk 013-2
18-10-2017, 18:45 uur

Verlies met een beetje winst

Op deze woensdagavond werden we uitgedaagd het beste is ons naar boven te halen. Urk kwam op bezoek en bleek een leuke tegenstander. We capituleerden dan wel in de laatste tien minuten (de pijp raakte leeg), maar de eerste vijftig minuten waren daarentegen heel erg leuk om naar te kijken. Thijs nam zijn ploeg bij de hand door met en zonder bal goed te voetballen. Het tempo in de wedstrijd lag hoger dan we gewend zijn in de competitie, er werd meer van ons gevraagd en het lukte ons daar goed mee om te gaan. Twee keer kwamen wij op voorsprong. Al snel in de eerste helft was het Milan met een droge schuiver en snel in de tweede helft trof Bram met een mooie boogbal doel. Onze krachten vloeiden in de derde helft echter weg, Urk werd sterker en helaas liepen zij toen uit naar 2-4.

Bram den Teuling

Milan Hessenberg

BAS JO13-1 - URK 013-2: 2 - 4 (2 - 1)

2' doelpunt 1 - 0  Milan Hessenberg (Gerben Poortinga)
19' doelpunt 1 - 1
22' doelpunt 2 - 1  Bram den Teuling (-)