SDV Barneveld 013-2 0 - 5 (0 - 2) BAS JO13-1
11-11-2017, 09:00 uur
Norschoten, Barnseweg 9 Barneveld

Optimaforma

Gisteren is op basis van de juiste wedstrijdmentaliteit een mooie overwinning geboekt in Barneveld. De aanloop naar de wedstrijd was alles behalve om over naar huis te schrijven. Een korte warming-up maar bovenal een slechte opkomst bij de trainingen afgelopen week. Echter, toen het eerste fluitsignaal klonk waren het onze jongens die inzet combineerden met een bepaalde geldingsdrang die we graag vaker zien! Na een aftastend begin, het oogde even wat rommelig (er was een druk middenveld en de ruimtes werden klein gemaakt/gehouden), kwam BAS bovendrijven. Eerst testte Milan de vuisten van de keeper, maar even later kon hij, na goed doorzetten van Giel, de keeper omspelen en vanuit een lastige hoek binnenschieten. Uitgespeelde aanvallen waren er van beide kanten sporadisch. Corners kregen we daarentegen met enige regelmaat. Vanuit een afvallende bal van een van deze corners schoot Jasper ons naar de 0-2 ruststand. In de rust, met enkele wisselingen, het advies om in de tweede helft op zoek te gaan naar de derde treffer en zo aan alle Barneveldse aspiraties een einde te maken. Gerben moest echter eerst twee keer goed optreden om de aansluitingstreffer te voorkomen. Kevin, koud in het veld voor Patrick, promoveerde even later een voorzet van Bram tot treffer en de wedstrijd kreeg daarmee eigenlijk zijn beslissing. Hierna werden de ruimtes groter en speelden we nog mooie kansen bij elkaar. Thijs zorgde voor de 4- en 5-0. Barneveld rook nog een treffer in de laatste vijf minuten, maar de nul werd gehouden.

Thijs ter Beek

Milan Hessenberg

Kevin Lans

Jasper van Diepen

SDV BARNEVELD 013-2 - BAS JO13-1: 0 - 5 (0 - 2)

16' doelpunt 0 - 1  Milan Hessenberg (Gerben Poortinga)
20' doelpunt 0 - 2  Jasper van Diepen (-)

41' doelpunt 0 - 3  Kevin Lans (Bram den Teuling)
46' doelpunt 0 - 4  Thijs ter Beek (-)
54' doelpunt 0 - 5  Thijs ter Beek (Patrick Zondag)

Opstelling BAS JO13-1 (4-3-3):