BAS JO13-1 - Nunspeet 013-2 : 9-2

BAS JO13-1 9 - 2 (7 - 1) Nunspeet 013-2
14-10-2017, 10:30 uur

Nunspeet verslagen

Er was, met name in de eerste helft, een wervelend elftal te zien. Bijzonder geconcentreerd en daardoor wellicht bijzonder effectief. Na de moeizame wedstrijd tegen Barneveld was dit een passend antwoord. Met als credo; samen aanvallen, samen verdedigen werd er aan de wedstrijd gestart. Het eerste schot (in de ballenvanger) was voor Nunspeet. Hierna werd er korter en feller verdedigd waardoor we telkens snel de aanval konden zoeken. Dit resulteerde al snel in doelpunten. Nunspeet kon nog iets terug doen, maar de BAS-trein denderde voort tot aan het rustsignaal (7-1). In de rust toch iets wat op een opgetogen stemming leek. Even van genieten en door met de tweede helft. Jasper op doel, Lars en Gerben kwamen het veld in voor Giel en Julian. Nunspeet beet meer van zich af en speelde, zoals de trainer van Nunspeet zei, beter dan in de eerste helft. Wij hadden echter moeite om ons spel van de eerste helft te hervinden. De verdediging die naar de verkeerde kleur speelde, middenveld moeite met de positie. Ondanks dat toch twee doelpunten, Thijs (met zijn hoofd) en Patrick (mooie dribbel) troffen doel. Nunspeet had het slotakkoord in huis en zette daarmee de eindstand op 9-2. Al met al een mooie score. Komende week twee oefenwedstrijden, tegen op papier sterkere tegenstanders, eens zien hoe wij dan voor de dag komen.

Thijs ter Beek

BAS JO13-1 - NUNSPEET 013-2: 9 - 2 (7 - 1)

5' doelpunt 1 - 0  Bram den Teuling (Milan Hessenberg)
8' doelpunt 2 - 0  Milan Hessenberg (-)
12' doelpunt 3 - 0  Kevin Lans (-)
17' doelpunt 3 - 1
18' doelpunt 4 - 1  Kevin Lans (Bram den Teuling)
21' doelpunt 5 - 1  Kevin Lans (Jasper van Diepen)
24' doelpunt 6 - 1  Giel Junte (-)
30' doelpunt 7 - 1  Bram den Teuling (-)

42' doelpunt 8 - 1  Thijs ter Beek (-)
51' doelpunt 9 - 1  Patrick Zondag (-)