Barneveld 013-1 1 - 3 (1 - 1) BAS JO13-1
7-10-2017, 09:00 uur
't Nieuwe Oost, Thorbeckelaan 111 Barneveld

Moeizame zaterdag

Het was wederom een mooie, vroege verzameltijd afgelopen zaterdag. Gelukkig was iedereen op tijd. Jorrit en Jesper verbleven nog wel in horizontale stand in de tweemeterbak, de succeswensen waren wel doorgekomen. Dank hiervoor! In Barneveld aangekomen schoten wij uit de startblokken. Giel zijn voorzet werd binnen de minuut (ongelukkig) achter de eigen keeper geschoten. Een veelbelovende start van de eerste helft. Het bleek een moeizame eerste helft te zijn geworden. Keeper Kevin trad dan ook een paar keer goed handelend op, hij moest toch de gang naar het net maken en we gingen met een gelijke stand rusten. Milan ingevallen op linksvoor werd gelijk in de tweede helft door Thijs bediend en zette ons weer op voorsprong. Het bleef spannend. Barneveld gaf zich niet gewonnen en zelf vervielen we in het aanvalsspel via de welbekende trechter. Gelukkig keepte ook Gerben erg attent en anders was daar Lianne om in te grijpen. We kregen wel de overhand in de wedstrijd wat door Giel mooi werd omgezet in een doelpunt. Na een 1-2 combinatie met Milan trof Giel met een diagonaal schot in de winkelhaak doel. Uiteindelijk een verdiende driepunter met het nodige huiswerk voor de trainingen.

Giel Junte

Milan Hessenberg

Eigendoel

BARNEVELD 013-1 - BAS JO13-1: 1 - 3 (1 - 1)

1' doelpunt 0 - 1  Eigendoel (Giel Junte)
25' doelpunt 1 - 1

31' doelpunt 1 - 2  Milan Hessenberg (Thijs ter Beek)
54' doelpunt 1 - 3  Giel Junte (Milan Hessenberg)