VVOG 013-2 4 - 2 (0 - 1) BAS JO13-1
2-9-2017, 10:30 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

De kop is eraf

De kop is eraf! De eerste wedstrijd na de zomervakantie is gespeeld. De vakantiegangers Tim, Giel en ook Lars waren er present. Helaas geen Gerben, hij ging zich melden op familiedag. Olaf en Bink speelden mee vanuit de 013-2. Bedankt hiervoor.

VVOG was gelijk een pittige, maar leuke tegenstander. Het was mooi weer en er stonden best veel mensen te kijken. We speelden drie keer twintig minuten met Giel startend als keeper. Het spel was redelijk in evenwicht met af en toe gevaar voor beide doelen. Voetballend ging het met horten en stoten. Soms goed, soms wat minder. Typische eerste wedstrijd. In de tweede helft pakten we een voorsprong (doelpunten vanaf links; Milan), maar het was VVOG wat sterker werd. Het werd even hard werken en helaas net voor het einde twee tegendoelpunten. Na weer een korte onderbreking moesten we toezien dat VVOG doorging met waar het was gebleven. De tussenstand werd 4-1. Mooi om te zien dat het ons lukte de laatste tien minuten weer veel in de aanval te komen en in de vorm van het doelpunt van Kevin een beloning kregen.

Kevin Lans

Milan Hessenberg

VVOG 013-2 - BAS JO13-1: 4 - 2 (0 - 1)

25' doelpunt 0 - 1  Milan Hessenberg (-)

36' doelpunt 1 - 1
40' doelpunt 2 - 1
48' doelpunt 3 - 1
52' doelpunt 4 - 1
59' doelpunt 4 - 2  Kevin Lans (-)