BAS JO13-1 - HTC D1 : 1-4

BAS JO13-1 1 - 4 (0 - 2) HTC D1
7-11-2015, 10:30 uur

Tweede verlies in de competitie

De tweede nederlaag van de competitie is een feit. Net als in de verliespartij tegen 't Harde hebben is er wel weer genoten van de jongens. Met name het eerste deel van de wedstrijd behoorde tot het beste voetbal wat we dit seizoen gespeeld hebben. We waren veel op de helft van de tegenstander en het lukte deze geregeld uit een te spelen middels mooi samenspel. Het was dan ook jammer dat we de ultieme mogelijkheid op de openingstreffer onbenut lieten. Yassir zijn strafschop werd gekeerd door de keeper. De strafschop verkregen wij door een goede actie van Niek die de keeper omspeelde en onreglementair werd gestuit. Achteraf bleek het missen van de strafschop het kantelpunt van de wedstrijd. Kort hierop werden twee onzorgvuldigheden van ons door de tegenstander afgestraft en keken we in de rust tegen een 0-2 achterstand aan. Gelijk na de rust viel dan toch het verdiende doelpunt voor ons. Bram gaf Yassir een vrije doortocht richting het vijandelijke doel en bleef dit keer ijzig kalm en schoof de aansluitingstreffer binnen. HTC kreeg gedurende de tweede helft meer de overhand over de wedstrijd en wisten zij, op een iets wat gelukkige wijze, de eindstand van de wedstrijd op 1-4 te zetten.

Yassir Mizhar

BAS JO13-1 - HTC D1: 1 - 4 (0 - 2)

22' doelpunt 0 - 1
26' doelpunt 0 - 2

31' doelpunt 1 - 2  Yassir Mizhar (Bram ter Beek)