BAS JO13-1 - DSV '61 D1 : 5-2

BAS JO13-1 5 - 2 (3 - 1) DSV '61 D1
7-5-2016, 10:30 uur

Afsluiten in stijl

De laatste competitiewedstrijd is gespeeld. Op ons eigen sportpark werd het trouwe thuispubliek getrakteerd op een mooie wedstrijd en een verdiende overwinning op tegenstander DSV'61 D1. Het was goed warm gistermorgen, maar ondanks deze hitte werd er voor de laatste maal het gaspedaal ingedrukt. Gelijk vanaf het beginsignaal waren het onze jongens die er geen gras over lieten groeien. De duimschroeven werden aangedraaid en DSV'61 wist zich geen raad met hetgeen wat er om zich heen gebeurde. Dat het na een goed kwartier spelen 3-0 in ons voordeel was, was het resultaat van een uitmuntende start van de wedstrijd. De portie energie die in de wedstrijd werd gestopt betaalde zich uit. Zeker op 'mentaal' vlak is het altijd moeilijk voetballen in de hitte. Mede daarom was er in de rust ruimte voor complimenten en ook het advies om deze energie in de wedstrijd te blijven stoppen. Dat dit niet voor dovemansoren was bestemd bleek wel in de tweede helft. Kansen bleven volgen en ook de score werd uitgebreid.

Yassir Mizhar

Christiaan Francisca

Niek Christiaanse

BAS JO13-1 - DSV '61 D1: 5 - 2 (3 - 1)

6' doelpunt 1 - 0  Christiaan Francisca (Bram ter Beek)
13' doelpunt 2 - 0  Yassir Mizhar (-)
17' doelpunt 3 - 0  Christiaan Francisca (Yassir Mizhar)
30' doelpunt 3 - 1

38' doelpunt 4 - 1  Yassir Mizhar (-)
49' doelpunt 5 - 1  Niek Christiaanse (Kevin Lans)