Swift '64 D1 9 - 4 (6 - 2) BAS JO13-1
30-4-2016, 11:00 uur
Sportpark Swift ’64, Sportweg 6 Swifterbant

Oorwassing in Swifterbant

Een oorwassing, dat was het gisteren in Swifterbant. We wisten dat we goed ons mannetje moesten staan tegen de rappe aanvallers van Swift'64. Zoals de uitslag doet vermoeden hadden we het ontzettend moeilijk hiermee. Het begin van de wedstrijd kwamen we redelijk door. Het eerste de beste afstandsschot ging er dan wel gelijk in, maar Yassir scoorde al snel de gelijkmaker. Swift'64 was wel sterker en vertaalde dit uiteindelijk in het tweede deel van de eerste helft in een hoge score. Veel identieke doelpunten met een diepe bal vanuit het middenveld, een snelle aanvaller en een kansloze doelman. Aanvallend lieten we ons geregeld zien. Niek kwam vrij voor de doelman en Christiaan schoot een bal op de paal, later kon hij wel scoren na een formidabele actie en pass van Mark. In de tweede helft kwamen we het snelle doelpunt van Swift'64 goed te boven met twee doelpunten in twee minuten tijd. Echter was het daarna weer een diepe bal, een snelle aanvaller en een kansloze doelman en daarmee was het eigenlijk al vrij snel in de tweede helft gedaan met de wedstrijd, voor zover daar nog sprake van was na de 6-2 ruststand..

Yassir Mizhar

Niek Christiaanse

Christiaan Francisca

SWIFT '64 D1 - BAS JO13-1: 9 - 4 (6 - 2)

2' doelpunt 1 - 0
5' doelpunt 1 - 1  Yassir Mizhar (Cas Groot Koerkamp)
14' doelpunt 2 - 1
16' doelpunt 3 - 1
21' doelpunt 4 - 1
24' doelpunt 5 - 1
25' doelpunt 6 - 1
29' doelpunt 6 - 2  Christiaan Francisca (Mark Huizinga)

31' doelpunt 7 - 2
33' doelpunt 7 - 3  Yassir Mizhar (-)
35' doelpunt 7 - 4  Niek Christiaanse (-)