Nunspeet D2 6 - 1 (2 - 1) BAS JO13-1
16-4-2016, 08:45 uur
De Wiltsangh, Sportlaan 1 Nunspeet

Onder de voorjaarszon

Op bezoek bij de koploper leek een stunt in de maak. De wedstrijd was twee minuten oud toen Cas van elf meter mocht aanleggen en, net als in de thuiswedstrijd tegen Nunspeet, doel wist te treffen. Hierna begon de wedstrijd echt en wist Nunspeet ons het vuur aan de schenen te leggen. Ze speelden kort op de man waardoor wij moeilijk aan aanvallen toekwamen. Anderzijds zochten zij vrij direct de aanvallers wanneer ze de bal veroverden waardoor het geregeld alle hens aan dek was voor onze verdedigers. In de rust keken we tegen een enigszins teleurstellende 2-1 achterstand aan. Wij waren namelijk in de overtuiging dat aan het tweede tegendoelpunt buitenspel voorafging. In het begin van de tweede helft was er een uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. De bal rolde echter langs de verkeerde kant van de paal naast het doel. Niet veel later scoorde de tegenstander wel en was het pleit beslecht. Ondanks enkele verwoede pogingen waren we niet bij machte deze wedstrijd, of anders gezegd; de tegenstander was deze morgen beter dan wij. Ze staan dan ook niets voor niets bovenaan de ranglijst en lieten dit ook nog even zien. Voor de statistieken wisten zij nog drie keer doel te treffen.

Cas Groot Koerkamp

NUNSPEET D2 - BAS JO13-1: 6 - 1 (2 - 1)

2' doelpunt 0 - 1  Cas Groot Koerkamp (-)