HTC D1 3 - 2 (0 - 1) BAS JO13-1
2-4-2016, 08:30 uur
Pelikaan, Brinkhoekweg 198 Zwolle

Balings in Zwolle noord

Gistermorgen na het laatste fluitsignaal was het even flinke 'balings'. In de eerste zeven minuten na de rust ging het namelijk faliekant mis. Als sneeuw voor de zon verdween de 0-1 voorsprong en stonden we tegen een 3-1 achterstand aan te kijken. In de eerste helft schoten we uit de startblokken (had vast met het fantastische tijdstip te maken) en wisten we de gehele eerste helft de betere partij te zijn. Dat we dan ook met een voorsprong gingen rusten was dan ook dik verdiend. Na de zeven minuten extra rust die wij namen, en de tegenstander niet, wisten we weer het betere van het spel te krijgen. Resulterend in de aansluitingstreffer, een derde treffer zat er helaas niet in. Teleurgesteld en met een dikke kater werd het strijdtoneel dan ook verlaten. Zaterdag wacht een nieuwe tegenstander. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Niek Christiaanse

HTC D1 - BAS JO13-1: 3 - 2 (0 - 1)

24' doelpunt 0 - 1  Niek Christiaanse (-)

32' doelpunt 1 - 1
35' doelpunt 2 - 1
37' doelpunt 3 - 1
41' doelpunt 3 - 2  Niek Christiaanse (Yassir Mizhar)