BAS JO13-1 - Swift '64 D1 : 0-5

BAS JO13-1 0 - 5 (0 - 2) Swift '64 D1
27-2-2016, 10:30 uur

Doelpuntloos

Swift'64 was ons voor de tweede maal duidelijk een maatje te groot. Het verschil tussen beide ploegen zat hem in deze wedstrijd met name in de frontlinie waar de voorwaartsen van de withemden duidelijk beter omsprongen met de geboden mogelijkheden. In vergelijking met de vorige wedstrijd (juni 2015) was er wel degelijk sprake van een wedstrijd in plaats van eenrichtingsverkeer. Swift'64 werd namelijk bij momenten wel het vuur aan de schenen gelegd. Kansen waren er in de eerste helft in ruime aantallen voor beide partijen. De 0-2 ruststand was dan ook erg balen. Vol goede moed werd de tweede helft gestart. Al snel verdween Christiaan alleen voor de keeper, maar helaas.. Geen doelpunt en uit de tegenaanval wist Swift'64 eigenlijk de wedstrijd al te beslissen (0-3). We probeerden het nog wel, maar het was Swift'64 wat steeds meer de klok sloeg en uiteindelijk uitliep naar een 0-5 overwinning. Zodoende een derde nederlaag op rij en druk op de schouders van de technische staf.

BAS JO13-1 - SWIFT '64 D1: 0 - 5 (0 - 2)