BAS JO13-1 - Zwart Wit '63 D2 : 2-2

BAS JO13-1 2 - 2  Zwart Wit '63 D2
28-3-2015, 10:30 uur

BAS D1 doet zichzelf tekort

Op zaterdag 28 maart 2015 heeft BAS D1 de thuiswedstrijd tegen Zwart Wit '28 D2 niet in winst kunnen omzetten. Na zestig minuten spelen stond er een 2-2 op het scorebord, na een ruststand van 0-2.

Na de winst vorige week in en tegen Lelystad stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Zwart Wit '28 D2 op het programma. BAS D1 had na het gelijke spel in het heenprogramma (1-1) wat goed te maken. In de vertrouwde opstelling werd dan ook gelijk druk gezet op het Harderwijker doel. Echter, de doelvrouwe van Zwart Wit '28 stond haar mannetje en wist haar goal schoon te houden. Helaas was dit voor de Biddinghuizer doelman Joost Jan Nitrauw het geval. Voor de rust mocht hij twee keer de bal uit het net halen. Aan de eerste treffer van Zwart Wit '28 D2 ging geklungel in de Biddinghuizer defensie vooraf, de tweede treffer van de Harderwijkers was het resultaat van een mooie counter. Waar BAS D1 dacht te scoren, de bal werd van de doellijn gehaald, lag de bal een paar tellen later achter de Biddinghuizer doelman. Een ruststand derhalve van 2-2.

Na rust, met twee verse spelers in de persoon van Bart Knorren en Anis El Achek, begon BAS D1 fel aan de tweede helft. Na vijf minuten was de aansluitingstreffer een feit. Een corner van Coen Grafhorst werd door Bart Knorren raak gekopt, 1-2. Dit doelpunt gaf BAS D1 moed want niet veel later lag ook nummer 2 in het net. Anis El Achek werd onreglementair in het strafschopgebied naar beneden getrokken. De toegekende strafschop werd door Coen Grafhorst binnen gewerkt, 2-2. BAS D1 rook bloed, ging vol op de aanval hetgeen helaas niet mocht baten. Na een uur voetbal stond er helaas een teleurstellende 2-2 op het scorebord.

Komende woensdag 1 april 2015 (dit is geen grap!!) staat de volgende competitiewedsstrijd op het programma. Tegenstander is dan Swift '64. Aanvang van de wedstrijd is 18:45 uur.

Coen Grafhorst

Bart Knorren

BAS JO13-1 - ZWART WIT '63 D2: 2 - 2

13' doelpunt 0 - 1
24' doelpunt 0 - 2
35' doelpunt 1 - 2  Bart Knorren (Coen Grafhorst)
41' doelpunt 2 - 2  Coen Grafhorst (-)