26-11-2011, 08:30 uur
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

BAS D1 OFF-Day

Het was vroeg op deze zaterdag 07.00 aanwezig zodat we om 7.15 konden vertrekken naar WHC.

Na de afgelopen weken lekker bezig te zijn en goed gespeeld te hebben tegen ASVD en SVL was er vertrouwen en gingen we met vol goede moed de wedstrijd in.

Na een redelijk begin bleek al gauw dat de D1 van BAS een zogeheten OFF-day had. Zo kwam BAS al gauw achter door een fout achterin waarbij er door het midden werd uitverdedigd. De spits van WHC toonde geen genade en strafte deze fout genadeloos af. 1-0.

Door half ingrijpen achterin werd het door een mooie bal over Rick heen 2-0. BAS kreeg zeker ook kansen zo kwam Casper een keer goed weg over links maar schoot hij de bal net te ver voor zich uit. Waardoor de keeper de bal kon oppakken. Had Jan vandaag het vizier niet op scherp en kon Ruben geen potten breken op het middenveld. De ruststand was 2-0.

In de rust werden de koppies op scherp gezet en de jongens opgepept dat het nog kan vandaag dat het maar 2-0 was.

In de 2e helft startte de D1 feller en werden er al wat meer duels gewonnen zo kon Twan zich deze morgen vast bijten in zijn tegenstander a la Edgar Davids. Maar door een weergaloos doelpunt uit een corner een omhaal onder kant lat erin werd het 3-0. Wouter scoorde na goed doorzetten en met zijn dribble nog de 3-1 en de hoop kwam in de jonge harten van de
Biddinghuizenaren. Er werd gestreden in deze 2e helft maar na een "overtreding" van Erik scoorde WHC via een strafschop de 4-1. Na dit doelpunt was het geloof bij de jongens weg en kon WHC nog uitlopen tot 6-1. Al kreeg Jan nog een dot van een kans maar werd hij op grove wijzen onderuit gehaald door de keeper van WHC wat restte slechts een vrije trap. Die geschoten werd door Ruben en door de keeper werd gepakt.

Volgende week wederom tegen WHC.
Dan met een andere instelling beginnen en er is van alles mogelijk.

Klik hier voor alle foto's

Bart van Dongen

Wouter van Putten

WHC D2 - BAS JO13-1: 6 - 1 (2 - 0)

4' doelpunt 1 - 0
10' doelpunt 2 - 0

33' doelpunt 3 - 0
37' doelpunt 3 - 1  Wouter van Putten (-)