Vriendschappelijke wedstrijd
28-5-2011, 08:30 uur
De Verbinding, Sportlaan 4 Zwolle

BAS eindigt als 4de bij CSV'28

BAS D1 was om 07:15 al present op het Bastion. Er stond een toernooi bij CSV'28 op het programma. Gerwin, Rick en Marcel konden er niet bij zijn, gelukkig kregen we versterking van de D2. Casper, Wesley, Mike en Bé zouden elk één wedstrijd meedoen. Bedankt!

Prima op tijd reed BAS D1 het sportpark op van CSV'28. Onder begeleiding van de verkeersbrigade van CSV'28 kreeg BAS een parkeerplaats. Snel naar de kleedkamer, het BAS tenue moest worden aangetrokken. Dit was al lastig genoeg, vier teams in één kleedkamer is toch wat veel. Ook warmlopen was moeilijk, het trainingsveld was afgesloten en de eerste wedstrijden waren al bezig.

De poule indeling was al bekend, BAS D1 zou flink aan de bak moeten. Rood Geel D1, WVF D1, CSV'28 D1 en MSC D2 waren de tegenstanders. De eerste opponent was Rood Geel. BAS D1 speelt geconcentreerd en goed voetbal, de agressiviteit/beleving ontbreekt. Eén gelukkige tegengoal en de wedstrijd is gespeeld. 1-0

De tweede wedstrijd, tegen MSC, begint hoopgevend. Veel kansen en MSC wordt op eigen helft gehouden. De goal valt niet en MSC krijgt zowaar een aantal kansen. Gelukkig houdt Hessel zijn goal schoon, helaas voor BAS doet de keeper van MSC hetzelfde. 0-0

WVF is de derde tegenstander. BAS wordt meteen vastgezet op eigen helft en kan moeilijk onder de druk uitkomen. WVF voetbalt er lustig op los en creëert een groot aantal kansen. Het wint dan ook verdiend met 1-0.

CSV'28 is de laatste tegenstander, de grote favoriet. De wedstrijd gaat gelijk op. Jerry komt twee keer één op één met de keeper van CSV'28, de keeper pareert. Ook CSV'28 krijgt twee grote kansen, Hessel houdt de stand gelijk. BAS lijkt uitgeput en CSV'28 weet nog twee keer te scoren. 2-0

Eindstand: Rood Geel D1, CSV'28 D1, WVF D1, BAS D1 en MSC D2.