BAS JO13-1 5 - 1  Zwolle SV D1
20-11-2010, 09:30 uur

BAS rekent ook af met SV ZWOLLE

Rick van Os weer op en top teamspeler.

De eerste tien minuten van de wedstrijd waren nog wat slordig maar daarna kwam BAS op stoom. Tot het einde toe bleef BAS de bovenliggende partij. In de eerste helft was het twee keer een voorzet van Joran die goed werden verwerkt door Patrick en Jerry. Daarnaast was Jerry alert en onderschepte opnieuw een te langzaam schot van de keeper aan een verdediger. De ruststand was dan ook 3-0. Rick van Os was de hele wedstrijd als teamspeler actief en had zowel opbouwend als verdedigend fraaie acties in huis. De 4-0 was tevens een voorzet en ditmaal van Patrick vanaf rechts die ook door Jerry goed werd verwerkt. Verdedigend stond het als een huis met de sterke verdedigers Tim, Sven, Karst, Tom, Martin en Ruben. En anders is Hessel in de spaarzame momenten altijd alert. Er is bijna geen doorkomen meer aan met dit stel. Een afstandschot van net buiten de 16 wordt hoog in het doel verwerkt door Zwolle SV; 4-1. Ondanks de hoop die ze krijgen pakt BAS het spel weer op. Het vijfde doelpunt ontstaat uit een hele mooie combinatie op links die door Rick wordt opgezet en waarbij een eentweetje met Joran eindigt in een assist op Walid die de fraaie aanval bekroont met een doelpunt en daarmee voor de eindstand zorgt; 5-1.
Door het gelijkspel van Swift-WVF staat BAS nog steviger aan kop.

Man van de wedstrijd: Rick van Os

Jerry van Lienden
3x

Patrick Woud

Walid el Achak

BAS JO13-1 - ZWOLLE SV D1: 5 - 1

12' doelpunt 1 - 0  Patrick Woud (Joran Petersen)
22' doelpunt 2 - 0  Jerry van Lienden (-)
27' doelpunt 3 - 0  Jerry van Lienden (Joran Petersen)
35' doelpunt 4 - 0  Jerry van Lienden (Patrick Woud)
38' doelpunt 4 - 1
55' doelpunt 5 - 1  Walid el Achak (Rick van Os)

Opstelling BAS JO13-1 (4-3-3):