BAS D1 verliest na dramatisch duel

We begonnen in deze opstelling:
1.Sander 2. Cor 3.Marcel 4. Mark 5. Michiel 6. Rick a 7. Timo 8. Rick d
9. Robin 10. Danny 11. Martin en de wissels waren Wouter en Jeroen s

We begonnen slecht aan de wedstrijd en het leek net of we nog niet wakker waren.Daardoor werd het ook snel 0-1 en daarna deden we er nog niks aan.
Het werd nog voor de rust 0-2 en we gingen met een slecht gevoel de kleedkamer in. In de kleedkamer werd er niet zoveel gezegd en er werd 1x gewisseld omdat Jeroen s er al in de eerste helft in was gekomen.

We begonnen de tweede helft in deze opstelling:
1. Sander 2. Cor 3. Marcel 4. Mark 5. Michiel 6. Rick a 7. Jeroen s 8.Rick d
9. Wouter 10. Danny 11.Robin

We kwamen uit de kleedkamer met het gevoel dat we het misschien nog wel eens zouden kunnen gaan redden.Maar het werd alleen maar erger.We begonnen goed, maar maakte de kansen niet af.En als je de kansen niet afmaakt dan maakt de tegenstander ze. Het werd uiteindelijk 4-0 en dat viel nog wat mee.

We zijn na deze wedstrijd naar de 10e plaats gegaan en we moeten nog op gaan passen voor degradatie.