BAS D1 wint na slechte tweede helft

We begonnen in deze opstelling:
1.Sander 2.cor 3.michiel 4. mark 5. jeroen v dijk 6.rick a 7.timo 8.danny 9.wouter 10.martin 11.robin
De wissels waren 12.Marcel 13. Rick v dijk 14.jeroen S

We begonnen weer is goed en kwamen dan ook na 5 minuten op 1-0 door een GOAL van Timo.
We gingen nog effe lekker door en bouwden de score uit naar 3-0.(11e min. Robin en 16e min Timo)
De tweede helft begon absoluut niet goed voor ons.
ASC scoorden al na 34 minuten de 3-1 en daarna kwamen we goed weg bij een corner.

Wij maakten gelukkig nog wel 4-1 door een stift van Timo maar hun kwamen in de 56e minuut op 4-2.
We dachten dat het nou wel over zou zijn maar nee daar was in de 59e minuut de 4-2
In de laatste vijf min.gebeurde er van alles.
Er was een smergie overtreding op Martin en daardoor speelden we met een mannetje minder.
Er was een vrije trap van wouter die op de lat eindigde en daarna over de lijn vloog maar de grensrechter was zo zielig om niet te vlaggen.

eindstand 4-3.

Na deze wedstrijd staan we 8e omdat Berkum met 7-1 verloor van Nunspeet.

Het volgende verslag zal wat later komen omdat we dan op dinsdag zullen spelen.