Spannende wedstrijd BAS D1- Nunspeet D2

20 november 2016

Zaterdag 19 november

Teamfoto voor aanvang van de wedstrijd genomen.
Op tijd begonnen met de wedstrijd. Een wijziging in de opstelling. Jurre start ipv achterin op het middenveld.
De eerste 5 minuten rustig de bal over de grond was de opdracht van de trainers.
Nunspeet krijgt een corner in de 10e minuut. Bal in de kluts...gelukkig loopt het goed af.
Een dipte bal van Nunspeet..een voorzet...De bal belandt bij een speler van Nunspeet en die schiet de 0-1 in.
Gauw de bal ingenomen door BAS. Mooie overstap van Lars en de bal komt bij Kevin. Die speelt de keeper uit maar helaas wordt er goed verdedigd.
De inzet bij beide teams is prima. Een lastige start deze zaterdagmorgen.

Lars draait weer erg fraai open waardoor er een voorzet kan komen van Milan. Helaas kan Nunspeet de bal wegwerken.
Goede omschakeling van BAS waardoor Kevin 1 op 1 komt. Keurig met links geschoten maar de bal werd van de lijn gehaald. 3 keer is scheepsrecht maar zal dat nu ook zo zijn....
BAS neemt de controle over en laat zien wat zij willen. 3 punten! Wel erg lastig tegen een goede verdediging van Nunspeet.
Een counter van Nunspeet maar Mika weet zijn doel te redden en glijdt voor de bal! Shirt en broek vies dat is balen.
Goede vrije trap van Jurre beland bij de 2e paal. Helaas weer uitstekend verdedigd door Nunspeet.
Mika red 2 maal 1 op 1. Hoe reageert BAS hierop? Een 1-1 voor rust zou mooi zijn. Nog een corner vlak voor rust. penalty! Kevin scoort!!! Opluchting maar wel scherpte wordt er gecoacht door Gerwin langs de lijn.
Er wordt gerust met een 1-1 stand. Na de rust start Nunspeet snel. Bal van de lijn gehaald door Thijs. Gerben neemt de linksvoor positie in.
Nunspeet is goed begonnen aan de 2e helft en krijgt meerdere kansen. Langs de lijn wordt gecoacht dat BAS rustig moet zijn en de bal via het middenveld moet spelen.
Vrije trap randje 16 wordt naast het doel gemikt door Nunspeet.
Het 1e deel van de 2e helft wordt de verdediging van BAS op de proef gesteld en heeft veel werk te verrichten.
Hopppaaaaa!! Uit het niets een super goede diepe bal en Lucas geeft uitstekend voor. Gerben schiet maar de bal wordt van de lijn gehaald. (alweer) Hij heeft een 2e kans en die kopt hij er in ! 2-1 voorsprong.
BAS groeit in de wedstrijd en krijgt een mooie kans.Helaas stopt de keeper de bal.
Nunspeet krijgt te horen dat ze niet op moeten geven.
Het is erg spannend. Nunspeet krijgt een corner en weet weer gevaarlijk te worden.
Een goede omschakeling en Nunspeet weet de 2-2 te scoren.
BAS blijft rustig en weet kansen te creeren. Een vrije trap belandt voor het doel maar weet het net niet te vinden.
Complimenten aan BAS! Zij proberen te voetballen en blijven 1 team.
Counter van Nunspeet en Mika wordt uitgespeeld. 2-3 achter. Spannend. Zowat einde van de wedstrijd maar de wil is er!
En nogmaals een counter van Nunspeet. De bal wordt van ver over Mika heen geschoten. Direct na het doelpunt fluit de scheids af.
Eindstand BAS-Nunspeet  2-4